Hesselink Webdesign

Portfolio

Vindt mijn 2016 portfolio hier, als je browser je er niet vanzelf heen stuurt.

Hoewel ik regelmatig websites voor klanten maak, ben ik het afgelopen jaar meer bezig geweest met mijn eigen online projecten. Mijn vaardigheden op het gebied van zoekmachine optimalisatie leveren me een regelmatig inkomen op, door een combinatie van inhoud en online advertenties.

Hier een aantal recente ontwerpen van dit type. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze gemaakt zijn met WordPress. Dit CMS staat bekend als blogsoftware, maar is tegenwoordig ook heel geschikt voor 'gewone' sites. Het blog gedeelte kan, bijvoorbeeld, voor nieuws gebruikt worden en hoeft niet de homepage te zijn.

Ik raad tegenwoordig iedereen aan om hun site op grond van WordPress te bouwen: makkelijk zelf te onderhouden en (zeker als ik het op zet) heel zoekmachine vriendelijk. Ook kan elke denkbare look in WordPress uitgevoerd worden.
Hesselink Webdesign en Online geld verdienen blog Op Hesselink Webdesign deel ik mijn kennis van webdesign, online geld verdienen en zoekmachine optimalisatie.

Ik ben nu primair een schrijver en online uitgever (letterlijk publisher) en hier kan ik mijn ei kwijt over mijn vak.
Marketing Spiritual Op dit weblog 'Marketing Spiritual', deel ik mijn kennis en ervaring op het gebied van online marketing en zoekmachine optimalisatie in het Engels.
Zen Boeddha Mijn voornaamste 'niche' online is spiritualiteit in allerlei vormen. Voor de verkoop van boeken heb ik een aparte site opgezet: Zen Boeddha. Voorlopig staan er, heel toepasselijk, vooral Zen Boeddhisme boeken op, maar dat zal in de toekomst uitgebreid worden.
Horoscope Jewelry Op deze site zijn meer advertenties aanwezig, maar de inhoud is Horoscope Jewelry - Horoscoop sierraden.

Selectie van opdrachten voor derden

screenshot

Els Rengenhart, Ergotherapeut te Groningen

Een eenvoudige website voor haar ergotherapie cursussen is vervangen door een uitgebreide bron van informatie voor ouders van kinderen met sensomotorische integratie problemen. 

De website bevat zo'n 60 documenten: spelletjes, adviezen, informatie over cursussen die gegeven worden en boeken over sensorische integratie.

Marijke Baljon Psychotherapy en Supervisie

Marijke Baljon, Psychotherapeut te Groningen

De wens was een vriendelijke maar toch zakelijke website voor haar eigen psychotherapie praktijk. De basis was een foto waarin de favoriete kleuren van Marijke Baljon voor kwamen, die in het ontwerp als accentkleuren terug komen. 

De website bevat 10 pagina's, inclusief een online formulier en een met passwords afgesloten gedeelte.

Hospice Utrecht / Thuis Sterven Utrecht

Hospice Utrecht en  Stichting Thuis Sterven Utrecht

Hier is een nieuw ontwerp gemaakt, gebaseerd op de huisstijl van de beide stichtingen. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de beperkingen van ouderen en zoekmachine optimalisatie. 

In totaal zo'n 40 pagina's, inclusief visuele rondleiding in het Hospice.

-

Theosophical Society in America

Ontwerp gemaakt door derden. Katinka Hesselink heeft het technisch functioneel gemaakt, inclusief aanpassing van het Javascript-menu en CSS ten behoeve van gebruiksvriendelijkheid.